Уште колку сообраќајки и жртви ќе паднат на „Железничка“ за да се направи кружен тек

Денес на крстосницата на улиците „Железничка“ и „Будва“ повторно се случи сообраќајна несреќа во која според неофицијалните информации за среќа нема жртви.

Оваа крстосница стои раскопана скоро една година, а од „Фондот за комунален развој“ постојано го одлагале довершувањето на градбата на кржниот тек.

Со овој фонт раководи на јавноста познатиот Зоран Шикалески кој на оваа функција се врати по враќањето на власт на СДСМ, каде исто така раководеше во периодот пред 2013 година.

 

Close