Седмичен преглед на реализирани активности од страна на Охридската Локална самоуправа

Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески на својот ФБ профил го објави Седмичниот преглед на реализирани активности од страна на Локалната самоуправа

📌Асфалтирање на краци на улица „Радојца Новичиќ“;

📌Асфалтирање на улици во село Велгошти;

📌Се вршат тековни градежни активности за реконструкција на

▪️Улица „Охридска Бригада“;
▪️Улица „Прва Македонска ударна бригада“;
▪️Улица„15 Корпус“;
▪️Улица „Абас Емин“;
▪️Улица во поранешна касарна;
▪️Краци на улица „Даме Груев“ во населбата „Христо Узунов“, напиша градоначалникот на ФБ.

Posted by Константин Георгиески – Градоначалник на Општина Охрид on Saturday, July 18, 2020

Close