(ВИДЕО) СДСМ слави во Охрид

СДСМ прогласи победа и започна со голема прослава во дворот на ВМРО-ДПМНЕ. Се слави и во Охрид. По прес конференцијата на која се обрати генералнот секретар на партијата Љупчо Николовски и на која рече: „По цели 18 години прогласуваме победа на парламентарни избори“, партиските членови и симпатизери излегоа ја да прослават победата.

Close