(ВИДЕО) Бачев: Народот ќе победи, главата горе Македонци ова е наша земја ние одлучуваме

Претседателот на Единствена Македонија и носител на кандидатска листа на Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ во изборната единица 4, Јанко Бачев гласаше на избирачкото место број 2845 во ОУ „ Јохан Хајнрих Песталоци“ во скопската општина Центар.

Close