(ВИДЕО) Богојески: Да имаме едно на ум од утре понатаму – да не се жалиме доколку не сме подготвени да ги промениме работите на подобро

Старите кажале: Со сила убавина не бидува. Затоа денес спокојно сите внимателно и без тензии, да заврши овој ден, да изгласаме онака како секој смета од нас дека е правилно, но сепак да имаме едно на ум од утре понатаму да не се жалиме, доколку не сме подготвени да ги промениме работите на подобро и доколку не сме подготвени да влеземе во нормалност и спокој. Одлуката е на сите нас, истакна промоторот на Македонски концепт, по гласањето.

Close