(ВИДЕО) Запознајте ги кандидатите за пратеници Лазаревска и Таневски

Запознајте ги кандидатите за пратеници од коалицијата МОЖЕМЕ во ИЕ 5, охридските социјалдемократи Жаклина Лазаревска и Лазе Таневски.

Запознајте ги кандидатите за пратеници од коалицијата МОЖЕМЕ во ИЕ 5, охридските социјалдемократи Жаклина Лазаревска и Лазе Таневски.#МОЖЕМЕ уште повеќе, уште подобро!#ЗаокружиБрој3

Posted by СДСМ Охрид on Sunday, July 12, 2020

Close