Спасоски: “Демократи” за подобра и чиста животна средина

Загадувањето на животната средина како да нема крај. Сами ќе се уништиме себе. Затоа доаѓаат “Демократи”. Да го решиме досега овој не решен проблем. Гласајте за број 2, гласајте ‘Демократи” за подобра  и чиста средина.

Се наоѓаме на потегот Визбегово, Шуто Оризари , погледнете на што личи оваа ситуација.

Close