Изградба на резервоар за водоснабдување во селата Издеглавје и Слатински Чифлик

Градоначалникот на Дебрца Зоран Ногачески ја сподели оваа вест на својот Фесјбук профил која изнесува 5.072.301 денари кои 3.902.260,00 денари се обезбедени од Министерството за транспорт и врски, преку проектот “Водоснабдување и одведување на отпадни води”. Објавата е пренесена во целост :

Posted by Зоран Ногачески – Градоначалник на Дебрца on Wednesday, July 8, 2020

Posted by Зоран Ногачески – Градоначалник на Дебрца on Wednesday, July 8, 2020

Фото извор : https://www.facebook.com/nogaceskizoran/

Close