(ФОТО) Пожарникар повреден – паднал од балкон при интервенција на Кеј Македонија

Предмалку се случи несреќа на Кеј Македонија. Дознаваме дека  пожарникар паднал од балкон, при интервенција. Имено екипата била повикана да помогне во отворање на заглавена брава од стан. Пожарникарот е пренесен во болница.

 

Наскоро повеќе…

Close