ФОТО: Пожар во Охрид, едно лице во болница

Пожар на улица Крали Марко во Охрид ги вознемири соседите. На терен веднаш пристапиле пожарникари кои го локализирале огнот, а подоцна и изгаснале.

Неофицијално, дознаваме дека со Итна медицинска помош во болница е пренесено едно лице, односно дете со инвалидитет.

Засега нема информации кои се причините за пожарот

Close