На градскиот кеј пронајден давеник

Попладнево на градскиот кеј во Охрид откриен е давеник.Полицијата врши увид.Засега не се знае причината за давењето,ниту идентитетот на давеникот.Портпаролот на СВР-Охрид Стефан Димоски детали за настанот најави за подоцна.

Close