Утре прекинато водоснабдување на улицата „Ристо Чадо“ и на дел од „15ти Корпус“

На ден 01.07.2020 година (Среда) , поради приклучување на објект во водоводната мрежа од 08:00 до 12:00 часот ќе има прекинато водоснабдување на улицата „Ристо Чадо“ и на дел од „15ти Корпус“.

фото: Архива

Close