ДЕМОКРАТИ со план за спас на културното наследство

Партијата „Демократи“ реагира на состојбата во која е оставен Аквадуктот од римско време во близина на Скопје.

ВИДЕО:

ЈОРГО ОГНЕНОСКИ – ПАРТИЈА ДЕМОКРАТИ

Posted by Ohrid 1 on Monday, June 29, 2020

Close