(ФОТО) Повторно смет кај градскиот пазар, граѓаните реагираат поради непријатната миризба

Повторно смет кај градскиот пазар. Колку и да се префрла вината на граѓаните и дека немаат еколошка култура, сепак прашањето е би фрлале ли тие доколу местото е чисто?

Граѓаните кои редовно го посетуваат пазарот реагираат дека сликата со купишта смет е постојано иста. Тие велат дека поради топлото време се шири многу непријатна миризба и дека се плашат од зарази.

Close