(ВИДЕО) Автомобил падна во Езеро од карпест предел кај Горица 3

Предмалку автомобил падна од карпест предел кај месноста Горица 3 во Охрид.   За среќа автомобилот бил празен. Нема повредени во оваа несреќа.

Во моментов се извлекува со брод.

Close