Шест сестри и еден доктор од Болницата „Св. Еразмо“ ќе им помагаат на колегите во „8 ми септември“

Шест храбри сестри и еден доктор од Болницата за ортопедија и трауматологија „Св. Еразмо“ се испратени на припомош во болницата 8 ми септември, објави на својот профил д-р Митре Милошевски, од болницата Св. Еразмо. Докторот во својата објата упатува порака до своите колеги:

– верувам во вас,

-верувам во вашето знаење,

-сигурен сум во вашата хуманост,

-чувајте се, цело време мислам на вас,

-да даде господ сите здрави и живи да се вратите кај вашите семејства и во нашата болница, напиша Милошевски на ФБ.

Close