(ФОТО) ЈП Охридски комуналец ја вади искршената трска од Езерото

Рано утрово ЈП Охридски комуналец го чистеше кејот од Охридското Езеро. Имено од Езерото се вадеше трската која се искрши од силните ветрови кои дуваа во овој регион минатите денови.

Close