(ВИДЕО) Корона Духовден во Охрид

Колони возила неможат да довлезат во Охрид и во т.н. Полициски час кој почна во 21 часот. Стотици и стотици возила влегуваат  во Охрид и по 21 часот, а некои од нив влечкаат и приколки со глисери и други пловила.

Преполно е и во Лагадин каде речиси и да нема празна куќа.

Close