(ВИДЕО) Силниот ветар скрши дрво

Силниот ветер кој дуваше попладнево скрши стебло од дрво во центарот на Охрид, во блиина на кружниот тек кај Охридска банка. За среќа нема повредени. Дрвото падна на ул Македонски просветители.

Полицијата веднаш излезе на лице место и го обезбедува местото.

 

Close