(ФОТО) Пецаков: Започна обновувањето!

Сонцето од Кутлеш кое беше исцртано во центарот на игралиштето во охридското село Велгошти откако некој го исшкртал и нацртал недолични содржини, ОК на ВМРО ДПМНЕ реши да го обнови.

Кирил Пецаков, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ и кандидат за пратеник во објава а социјалната мрежа ФБ сподели фотографии на кои се гледа дека повторно се обојува Сонцето од Кутлеш. На својата објава Пецаков напиша:

Започна обновувањето!

фото: ФБ

 

Close