(ФОТО) Се проширува понудата – Охрид ја доби првата (полу)подморница

Охрид ја збогатува туристичката понуда. Од денеска во Охридското Езеро има и (полу)подморница.

Станува збор за интересно пловило, кое најчесто сме го гледале на морските туристички дестинации.  (Полу) подморница е пловило кое има стаклен дел на дното за туристите да можат да уживаат во водниот свет во езерото, но и подводните локалитети во Охридското Езеро.

фото: ФБ

Close