Кире: Се давиме во фекален „свилен гајтан“, а сонцето од Вергина ќе стои вечно!

Одводниот систем на крак од улица Прилепска во Охрид не ги издржа обилните врнежи и според тврдењата на жителите канализацијата ги поплавила нивните дворови.

Погледнете го видеото во кое познатиот Кирил Јосифоски објаснува што се случило на „Прилепска“ и кога што има да каже за знамињата со сонцето од Вергина кои се веат на неговата куќа.

 

Close