Стевоски: СДСМ и ВМРО ДПМНЕ со исто парапетче ги држат соѕидани полицијата, судовите, инспекциите кои им требат за криминали

СДСМ и ВМРО ДПМНЕ ! Тие две сестри близначки родиени од иста МАЈКА МАФИЈА со исто парапетче ги држат соѕидани Полицијата, судовите, инспекциите и секоја институција која им треба за да прават вакви криминали од Градиште до Радожда, напипа на својот ФБ профил Стевоски Стевче.

Posted by Стевоски Стевче on Monday, May 18, 2020

Close