ВМРО ДПМНЕ и СДСМ – две сестри близначки од мајка МАФИЈА

Сигурно ја паметите легендарната изјава на Стевоски Стефче кој на изборите во Охрид 2019 година од позиција на независен кандидат за градоначалник кажа дека ВМРО ДПМНЕ и СДСМ се две сестри близначки родени од мајка Мафија и татко Јуда. 

НАПОМЕНА:  33 милиони денари не се платени само за тревата туку и за градба на подземна инфраструктура, канделабри, клупи, плочникот и дрворед.

ВИДЕО ОД ИЈЗАВАТА НА СТЕФЧЕ СТЕВОСКИ:

Close