(ВИДЕО) Изгоре автомобил во стариот дел на Охрид

Попладнево изгоре возило во стариот дел на Охрид кое било паркирано на улицата „Илинденска“ во близина на „Антички Театар“. Интервенирала Противпожарната единица која го изгасила огнот. Повредени нема и причинета е само материјална штета.

Close