(ВИДЕО) Во Охрид се е во ред – демолирани летниковците кај „Паднати борци“

Демолирани се летниковците во шумата на Галичица, во близина на т.н. „Паднати борци“од десната страна на скалите кои водат до овие две локации, па од трите летниковци во прекрасната борова шума сега нема останато ништо. Ова покажува дека во Охрид е се во ред, нема никакви промени, се демолира и уништува се што е убаво и корисно, а непречено се негува и цвета простотијата, малоумноста и ненормалноста која доминира над градот 30-тина години.

(ФОТО) „Охридскиот џган“ го овенча Прличе со пцојсана мачка

Close