Гордана Сиљаноска Давкова во посета на Дебрца

Кандидатот за Претседател на ВМРО ДПМНЕ Гордана Сиљановска Давкова вечерва беше во посета на општина Дебрца.

НА нејзиниот Фејсбук се постирани фотографии од активностите на Сиљаноска Давкова пропратени со постот:

Денеска остваривме средба во Дебрца.

Благодарност за срдечниот прием. Ветувам дека правото и правдата ќе победат во Македонија!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close