(RELAX ВИДЕО) Пропадна бината на митингот на ВМРО ДПМНЕ во Охрид

#SEDISIDOMA Во овие денови кога сме во своевиден карантин заради пандемијата со „Ковид 19“ порталот „Охрид 1“ ќе објавува видеа од блиското минато кои ќе се со позитивна и релаксирачка порака.

Сигурно сите го паметите моментот кога на митингот на ВМРО ДПМНЕ во Охрид почна да пропаѓа бината.

„Можеби чувствувате моајта душа е со вашата душа! Све сплотени ….“ – рече тогашниот кандидат Митре Милошески и бината почна да пропаѓа.

ВИДЕО:

Close