(RELAX ВИДЕО) Вренцоска пуштена на „нај јако“.

#SEDISIDOMA Во овие денови кога сме во своевиден карантин заради пандемијата со „Ковид 19“ порталот „Охрид 1“ ќе објавува видеа од блиското минато кои ќе се со позитивна и релаксирачка порака.

Од како беше разрешена од директорската функција и беше вратена на местото на портпарол на фестивалот „Охридско Лето“, во фестивалот се си дојде на свое место и секој се најде таму каде треба да биде.

Вренцоска со години на различни начини остваруваше влијание врз медиумите, а тоа го прави и денес, но на многу потаинствен начин.

Денес објавуваме видео од отворањето на фестивалот на кое секогаш елегантната и растрчана Сузана Вренцоска која решаваше некој проблем ( кој најверојатно не е од медиумска природа ).

(RELAX ВИДЕО) A ова шо беше ? !

(RELAX ВИДЕО) Професорот Јаманди на час по аеробик

(RELAX ВИДЕО) Скопјани „пливаа“ на плочникот во Охрид

(RELAX ВИДЕО) Ова не се заборава – Тодоров оперирал како со џојстик од видео игра

(RELAX ВИДЕО) Со потурање вода тргнаа новите камиони на „Комуналец“

(RELAX ВИДЕО) Го паметите ли Рафто ?

(RELAX ВИДЕО) Тунте пее во „Аквариус“

(RELAX ВИДЕО) Охрид имаше секретар што знае да вози камион

(RELAX ВИДЕО) Денот кога на светот му покажавме дека имаме ренде

(ВИДЕО) Ви теквит на земјотресите во Охрид ? ! 

(ВИДЕО) – Дали на Вевчани му треба базен или капење во локвата ?

Close