Охриѓанецот „Пајак“ ја освојува „трап“ сцената

Христијан Настески кој на сцената настапува под псевдонимот „Пајак“ е новата ѕведа на македонската трап сцена. Тој е автор на музиката и текстовите на двете нумери Hell Boy и Mama кои ги издал до сега, а карактеристичен е по својот стил и специфичната боја на гласот.

„Пајак“ е прва година на  студии по информатика а со музика се занимава од мали нозе.

Погледнете ги двете видеа снимени во продукција на „Дигитал Бокс“ од Охрид.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close