ЈП Водовод Охрид потсетува,уплатите вршете ги на новите сметки

Се известуваат сите корисници на услугите на ЈП Водовод Охрид дека со Одлуки на Советот на Општина Охрид и Советот на Општина Струга на ден 23.12.2019 год престана со работа правниот субјект МЈП ПРОАКВА и од 24.12.2019 год отпочна со работа новото јавно претпријатие ЈП Водовод  Охрид.

Се замолуваат сите корисници на услугите на ЈП Водовод Охрид да не вршат уплата на досегашните жиро сметки и своите уплати во иднина да ги вршат на новите жиро сметки за ЈП Водовод Охрид. Во прилог се новите жиро сметки:

Стопанска Банка 200003531943622

Шпаркасе банка 250019000515505

Комерцијална Банка 300010000183220

Стопанска Банка Битола 500000001294880

ТТК Банка 290000022217998

Халк Банка 270074040260131

НЛБ Тутунска Банка 210074040260124

ЕуроСтандард Банка 370001100290428

Охридска Банка 530000202220150

фото: Архива

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close