(RELAX ВИДЕО) Го паметите ли Рафто ?

#SEDISIDOMA Во овие денови кога сме во своевиден карантин заради пандемијата со „Ковид 19“ порталот „Охрид 1“ ќе објавува видеа од блиското минато кои ќе се со позитивна и релаксирачка порака.

Денес објавваме видео од септември 2015 година кога тогашниот шеф на кабинет Рафтоски Зоран бил на колење курбани за Курбан Бајрам. На ова видео видливо се мачи да издржи на прес конференција организирана на топло време.

ВИДЕО:

(RELAX ВИДЕО) Тунте пее во „Аквариус“

(RELAX ВИДЕО) Охрид имаше секретар што знае да вози камион

(RELAX ВИДЕО) Денот кога на светот му покажавме дека имаме ренде

(ВИДЕО) Ви теквит на земјотресите во Охрид ? ! 

(ВИДЕО) – Дали на Вевчани му треба базен или капење во локвата ?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close