РЕКОНСТРУКЦИЈА НА КРСТОСНИЦАТА КАЈ „ТУРИСТИЧКА“ И „БИСТРИЦА“

ЈП „Нискоградба“ започна со реконструкција на кружната крстосница меѓу булевар  „Туристичка“ и улица  „Бистрица“.

По овој зафат  возилата кои влегуваат во кружниот тек подобро ќе се насочуваат со што ќе се подобри   функционалноста и безбедноста во  одвивањето на  сообраќајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close