(ВИДЕО) Насковски: Ве повикуваме сите граѓани, не ги чекајте политичките партии и бандити, да го следите нашиот пример и да помогнете

Солидарноста на дело!🇲🇰

Македонски концепт започнува со скромна акција за помош за најранливите, најсиромашните… сега е моментот сите да помогнеме!

Ве повикуваме сите граѓани, не ги чекајте политичките партии и бандити, да го следите овој наш пример за граѓански активизам и да помогнете на оние на кои им е најпотребна помош, во вакви времиња, невремиња, истакна во своето видео обраќање носителот на ИЕ5 од „Македонски концепт“, Стево Насковски.

https://www.facebook.com/1949361315345812/videos/614566479127276/?v=614566479127276

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close