(ВИДЕО) Трет ден човек гол шета низ улиците на Охрид

Човек трет ден шета гол низ Охрид. И покрај тоа што за овој настан објавивме и вчера, сепак, и денеска иста слика. Мажот и денеска се шета гол низ Охрид, а никој не реагира. Граѓаните вознемирени бараат надлежните да превземат нешто.

Инаку вчера овој маж лежеше гол кај пазарот, а денеска пак се шетал во близина на училиштето Христо Узунов.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close