(ВИДЕО) Голиот човек вечерва шета низ Горна Влашка Маала

Три дена со ред ова лице се шета целосно голо по охридските улици, а вечерва е снимено на улицата Питу Гули во близина на училиштето Христо Узунов. Граѓаните со право се прашуваат дали некоја институција ќе се погрижи за овој несреќен човек кој очигледно е со нарушено здравје, но и за безбедноста на самите граѓани кои незнаат каде човекот може да им се појави.

Читатели ни го испратија следното видео:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close