(CORONA RELAX ВИДЕО) – Дали на Вевчани му треба базен или капење во локвата ?

Во овие денови кога сме во своевиден карантин заради пандемијата со „Ковид 19“ порталот „Охрид 1“ ќе објавува видеа од блиското минато кои ќе се со позитивна и релаксирачка порака.

Знаеме дека во избори се ветуваат брда и долини а ние денес објавуваме дел од предизборна дебата на кандидатите за градоначалници од ВМРО ДПМНЕ и СДСМ околу тоа дали на Вевчани му треба базен или капење во локвата.

ВИДЕО:

ПОВРЗАНА ВЕСТ – (ВИДЕО) Ви теквит на земјотресите во Охрид ? !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close