(ВИДЕО) Ви теквит на земјотресите во Охрид ? !

Во овие денови кога сме во своевиден карантин заради пандемијата со „Ковид 19“ порталот „Охрид 1“ ќе објавува видеа од блиското минато кои ќе се со позитивна и релаксирачка порака.

Денес објавуваме видео снимки снимени во двор на еден охриски хостел за време на серијата од над 1800 земјотреси кои се случуваа во Охрид летото 2017 година. На видео снимките се туристи кои спијат во дворот на хостелот.

Охрид тоа лето се тресеше , а граѓаните ( и туристите ) спиеа по дворовите и во автомобилите. Поминавме низ тоа, ќе поминеме и низ ова.

ВИДЕО:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close