(ВИДЕО) Нуркачот Паскали на Денот на водите сам во Езерото

На Денот на водите охридскиот нуркач Никола Паскали  денес сам се нурна во Охридското езеро од каде што вадеше отпад коj го фрлиле луѓе кои немаат воопшто грижа за Езерото и за екологијата.

“Денес бев сам во Езерото”,кусо изјави нуркачот Паскали.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close