ЈП Водовод: Уплатите најдобро е да се вршат во банките електронски или на веб страната за електронско плаќање 

Согласно препораките од Владата на Република Северна Македонија за преземање на мерки за превенција против ширење на вирусот COVID 19 , ЈП ВОДОВОД Охрид испраќа апел до сите корисници на услугите, во наредниот период доколку е возможно да се избегнува физичко присуство односно за сите потребни информации да се користат телефоните за контакт :

046/ 250 -120 , 046/230-020, 046/254-179 , дежурна служба за интервенции 075/212 -901 , официјалниот мејл:

javnost@vodovod-ohrid.com.mk а уплатите најдобро е да се вршат во банките електронски или на веб страната за електронско плаќање
www.evodovod-ohrid.com.mk

 

фото: Архива

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close