(ВИДЕО) ГДУ-Охрид: Охрид не го заслужува ова!

Зарем Охрид го заслужува ова? Градот на УНЕСКО, бисерот балкански ?!

Ова е апсолутно недозволиво и неприфатливо, на само неколку метра од ова место има градинка во која одат нашите деца. Каква поука им даваме? Што ќе научат од ова нашите деца? А за заразите да не почнуваме ни да разговараме, сите сме свесни што може да придонесе нечистотијата, велат од ГДУ Охрид.

Ги повикуваме надлежните органи да се позанимаваат со овој случај и да се санкционираат тие кои го прават ова злодело. Повикуваме и директорот на комуналното да испрати екипа и да се расчисти оваа дива депонија.

Охрид не го заслужува ова!
Нашите деца не го заслужуваат ова!

Зарем Охрид го заслужува ова?!

Почитувани,Зарем Охрид го заслужува ова? Градот на УНЕСКО, бисерот балкански ?!Ова е апсолутно недозволиво и неприфатливо, на само неколку метра од ова место има градинка во која одат нашите деца. Каква поука им даваме? Што ќе научат од ова нашите деца? А за заразите да не почнуваме ни да разговараме, сите сме свесни што може да придонесе нечистотијата.Ги повикуваме надлежните органи да се позанимаваат со овој случај и да се санкционираат тие кои го прават ова злодело. Повикуваме и директорот на комуналното да испрати екипа и да се расчисти оваа дива депонија.Охрид не го заслужува ова!Нашите деца не го заслужуваат ова!

Posted by Граѓанско Демократска Унија ГДУ – Охрид on Saturday, February 22, 2020

фото: ГДУ Охрид

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close