Дополнителниот заменик на министерот за внатрешни работи, Славјанка Петровска во посета на СВР Охрид

Дополнителниот заменик на министерот за внатрешни работи, Славјанка Петровска денес, ќе го посети Секторот за внатрешни работи Охрид. 

– Посетата е во рамките на предвидените работни активности, а предвидува и средби со одговорните лица и на другите организациони единици во надлежност на овој Сектор за внатрешни работи (ПО Зајас, ПО Осломеј, ПС Кичево, ПС Охрид и Езерска полиција во Охрид), информираат од Секторот.

фото: Архива

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close