НАЈНОВА ВЕСТ: Тешка сообраќајка кај село Ботун

Предмалку се случи тешка сообраќајна несреќа кај селото Ботун во општина Дебрца. Сообраќајот на патниот правец меѓу Охрид и Кичево е целосно запрен, а долги колони возила има во двата правци. Нема официјални информации за настрадани и повредени.

НАСКОРО ПОВЕЌЕ …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close