(ВИДЕО) Во Охрид никогаш нема да се престане со фрлање ѓубре таму каде не му е место !

Бадијала се апели, молби, поуки, укажувања, казни ! Во Охрид џабе е се … 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close