(ВИДЕО) „Патриотки“ од Мелбурн се „засукале“ и корнеле трева во Скопје

Две жени од Мелбурн корнат трева околу објектот на МНТ во Скопје, а некој трет ги снима и притоа се анализира ситуацијата со тревките, правот и пепелот околу МНТ.

Гледајте го овој излив на патриотизам

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close