Автралијанка касната од змија додека седела на WC школка

59 годишна Австралијка се преплашила кога видела дека огромна змија-питон е причината за нејзините непријатности во нејзиниот тоалет.

Таа била касната додека седела на тоалетната школка, но за среќа змијата не е отровна.

Специјална екипа го извадила 2 метра долгиот питон, кој се сокрил во тоалетната школка, бегајќи од енормно високите температури во Австралија, кои ова лето се движат до 50 степен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close