(ФОТО) Константин со Лоте,Рупе и крстот (2019 / 2020)

Градоначалникот на Охрид Константин Георгиевски вечерва во еден ресторан се дружи со тајфата на фаќачот на крстот од која се и ланскиот фаќач Иван Лотески и годинешнио Петар Рупески. Тој постира фотографија од лани и годинава на која разликата е само во тоа кој го држи крстот и во брадата која градоначалникот во меѓувреме ја израснал.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close