(ФОТО) Традицијата на Лотески продолжува

Браќата Лотески ја продолжуваат традицијата на богојавленските празници, кога скокаат во студените езерски води дотерани во одело. Браќата и годинава ги наквасија оделата, поточно убаво се искапија.

фото: ФБ Климент Лотески

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close