(ВИДЕО) Нестороски Христијан го фати крстот во Радожда

Во струшкото крајезерско село Радожда најсреќен и годинава беше Нестороски Христијан кој втора година по ред го фаќа крстот во осветените езерски води.

Фото и видео: Бобан Грчевски

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close