ИВАН ЛОТЕСКИ во ПРУСТОВ ПРАШАЛНИК

На што најмногу се воодушевува кај жените и кое му е омилено цвеќе.  Што му претставува „Кога ја љуберв Дениција“ , што сака кај мажите, која воена битка го воодушевува и што мрази и ред други прашња од „Прустовиот прашалник“ за  Иван Лотески ?

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Close